Aceasta pagina reprezinta termenii si conditiile de utilizare ale blogului Publicitate Craiova si deoarece acest blog imi apartine personal, afiseaza articole si anunturi din si despre Craiova.
Pentru navigarea pe acest blog fiind necesar sa citesti si sa accepti acesti Termeni si Conditii ai blogului. 
Accesarea in continuare si in permanenta a blogului, presupune ca esti de acord in totalitate.

  Informatii despre blog 
Blog-ul intitulat Publicitate Craiova este coproprietatea lui Viorel C., cetatean roman si sunt denumit Blogger – persoana care scrie articole in acest blog. 
Date de contact: 
Telefon mobil: 0768 710 487 
Email: publi.craiova@gmail.com 

Publicitate Craiova este un blog care se doreste sa aiba o tematica principala de informatii si de stiri din si despre Craiova si anunturi de mica publicitate. 

  Accesarea blog 
Accesul la blog este permis tuturor care doresc sa afle si sa cunoasca cateva informatii despre activitatile din Craiova si de ce nu sa posteze un anunt gratuit. 
Nu sunt raspunzator in cazul in care, din oricare alt motiv, blogul meu nu este disponibil intr-un anumit moment sau pentru o anumita perioada de timp. 
Accesul la blog si afisarea serviciile oferite de acesta, nu pot fi exploatate in scopuri comerciale, fara consimtamantul meu. 
Obiectivul meu este acela de a actualiza blogul cu regularitate si pot schimba continutul in orice moment, atunci cand imprejurarile o cer. 

  Conditii 
Fiind un blog personal, cititorul ia la cunostinta ca Publicitate Craiova nu poate controla si nu poate sa ofere nici un fel de garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor postate si care se parcurg prin intermediul acestui blog. 
Acest blog nu are ca finalitate furnizarea de informatii care sa fie utilizate in scop comercial de catre cititori, sau in alte scopuri, decat cele permise expres de prezentul articol sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului, in alte scopuri decat cele permise expres, pot fi trimise la adresa de email publi.craiova@gmail.com 
 In cazul comentariilor la articolele existente in blog, acestea nu vor fi afisate, ci vor fi sterse daca vor avea un continut amenintator, obscen, pervers, jignitor, calomnios sau incalca reglementarile legale in vigoare. 
Orice preluare a unor parti din articole, sau a continutului integral dintr-un articol de pe publicitate-craiova.blogspot.ro, trebuie insotite de trimiteri catre acest blog, publicitate-craiova.blogspot.ro. 
Blogger-ul Publicitate Craiova isi rezerva dreptul de a derula, desfasura, in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune din blog, prin sine insusi, sau printr-un tert in nume propriu, sau in numele unui tert. 
Blogger-ul nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane.

  Proprietatea intelectuala 
Blogul Publicitate Craiova contine link-uri catre alte site-uri care nu sunt sub proprietatea site-ului si pentru care blogger-ul nu isi asuma nicio responsabilitate referitor la informatiile prezentare sau politica acelor site-uri. 
Acest blog nu poate fi facut raspunzator in nici o masura, pentru nici o dauna (de orice natura ar fi aceasta) provocata cititorilor sai, prin folosirea informatiilor furnizate de articolele din  blog. Imaginile (fotografiile) postate pe acest blog  si care prezinta sigla Despre Craiova, nu se pot utiliza, copia sau reproduce sub nici o forma de catre terte persoane fizice/juridice, fara acordul detinatorului blogului Publicitate Craiova.
 Cererea pentru acord poate fi trimisa pe adresa publi.craiova@gmail.com.

  Modificarea Termenilor si Conditiilor 
Modificarea Termenilor si Conditiilor 

Blogger-ul poate modifica acesti Termeni si Conditii la anumite intervale de timp. 
Modificarile facute astfel, sunt socotite a fi acceptate de catre cititor, daca acesta continua sa foloseasca informatiile dupa afisarea lor pe blog.